Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)

I see what you're doing
Come here
So you think you're ready?
I just need you to...

Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby make me...

You came here to save the party
Tell me what's the deal
Gon' get up and shake your body
C'mon and take me there

Ain’t nobody else like you
Only you got the moves you do
Ain't nobody else move like you
Only you got the groves to prove it baby
We’re gonna have a good time
Me and you gon' get it tonight

Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby make me...

Don't stop it baby
Don't stop till you get it up (4x)

I see you against the wall boy
What you waiting for
I want you to take control now
Get up on the floor

Ain’t nobody else like you
Only you got the moves you do
Ain't nobody else move like you
Only you got the groves to prove it baby
We’re gonna have a good time
Me and you gon' get it tonight

Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby make me...

It's getting hot in here
Just how I like
We gon' dance it up
Until we see the light
If you feel like I feel you can get it tonight
But first you gotta make me say...
Ooooooh...Make me (make me), baby, make me say
Ooooooh...Make me (make me), baby…

Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby can you move, make me groove,
Show me what you do, make me move,
Baby make me...(2x)

Don't stop it baby
Don't stop till you get it up (4x)
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)
Дата: 31-07-2012T21:10 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1254 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Земля, которую мы все разделяем, не просто скала, летящая сквозь космос, но живое, заботливое существо. Она заботится о нас; она заслуживает нашей заботы в ответ.