Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)

This is sick
"Attention it's time to dance..."

Chorus
Work it like you're working a pole
Shake it 'til you're shaking the floor
Pop it like you're poppin' a cork
Don't Stop, Don't Stop
Jerk it like you're making it choke
Break it like you're breakin' a code
Drop it till you're taking it lower

Drop it, drop it...

This is serious
I'm delirious
So oblivious
I could dance all night

With you
As long as its funky
This rhythm just makes me high
I'm like a junkie
I could dance all night

Chorus

So intoxicated
I'm so stimulated
Fell so X-rated
I could dance all night

As long as it's funky
This rhythm just makes me high
I'm like a junkie
I could dance all night

Chorus

Bridge
Everybody on the floor (Let's go)
Let's get hardcore (Get low)
Make my sweat pour (Oh no)
Don't stop (Gimme some more)
Ooh my body's yours (spank that)
Spank that back door (like that)
Drive me like a Porsche' (yea)

I could dance all night

Can we take this party higher?

Now just put your hands to the sky and

Clap, clap, clap, clap

I could dance all night

Chorus (repeat)

Repeat Chorus
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)
Дата: 31-07-2012T21:08 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1234 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Самый лучший способ научиться — это смотреть на то, как работает мастер.