Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "20 Y.O." (2006)

Cuz seconds feel like hours when you're gone, from me

Baby even though
You were just by my side
I'm so missin' you (yeah, yeah)
And I know that I have ya to myself
When you come home

Chorus
And it seems like days go by
It feels like I'm so lost without you
And I don't really know what to do
The hands of time
Won't move when I'm away from you
And I don't really know what to do

I try to wait patiently
But everything is taking way too long
And I, I just wanna be with you
I'm trying to see it through
It's not fair
Don't wanna be alone another day
It's just too miserable
It's true
And baby I have fluttered
When you're far away
Time stands still

And it seems like days go by
It feels like I'm so lost without you
And I don't really know what to do
The hands of time
Won't move when I'm away from you
And I don't really know what to do

And it seems like days go by
It feels like I'm so lost without you
And I don't really know what to do
The hands of time
Won't move when I'm away from you
And I don't really know what to do

(Musical break and vocalizing)

And it seems like days go by
It feels like I'm so lost without you
And I don't really know what to do
The hands of time
Won't move when I'm away from you
And I don't really know what to do

And it seems like days go by
It feels like I'm so lost without you
And I don't really know what to do
The hands of time
Won't move when I'm away from you
And I don't really know what to do
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "20 Y.O." (2006)
Дата: 29-07-2012T11:09 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1071 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Когда тысячи фанатов кричат, приветствуя тебя, объясняясь в любви — при этом внутри тебя что-то сжимается от одиночества…