Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Discipline" (2008)

A funny thing bout luv we choose
It ain't perfect but we do the best we can
Do U understand
And I luv U more than words can say
Here's to knowin that you'll stay with me
Through the complications
Baby what I'm sayin

I don't wanna give up on our fate
And I don't wanna think that it's too late
So if something is broke
Let me go and fix it
And if something is lost
Let me go and get it
Cause I don't wanna stand when all is done
And I'll b next to U cause Your the one
I said it twice
And I'm a say once more Your the one I want
I'm never gonna lechu go

There are times
When I don't get around to say what I feel like sayin
Nooo
There are times
When it gets so hard I feel like I can't take it
U make me want U
And fight U
Luv U
And despise U
Still when it feels like I ain't got nothin left
I remind myself that

I don't wanna give up on our fate no
And I don't wanna think that it's too late
So if something is broke
Let me go and fix it
And if something is lost
Let me go and get it
Cause I don't wanna stand when it's all done
And I'll b next to U cause Your the one
I said twice
I'm a say once more Your the one I want
I'm never gonna lechu go
Whao whaowhaowhaowhaowhao
I'm never gonna lechu go
Whao whaowhaowhaowhaowhao
Still when it feels like I got nothin left
I remind myself that I don't wanna give up on our fate
And I don't wanna think that it's too late
So if somethings broke
Let me go and fix it
And if something is lost
Let me go and get it
Cause I don't wanna stand when all is done
And I'll b next to U cause Your the one
I said twice
And I'm a say once more Your the one I want
I'm never gonna lechu go

Whao whaowhao ahh ahh
I'm never gonna lechu go
Whao whaowhaowhao ahh ahh
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Discipline" (2008)
Дата: 29-07-2012T20:00 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1400 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Земля, которую мы все разделяем, не просто скала, летящая сквозь космос, но живое, заботливое существо. Она заботится о нас; она заслуживает нашей заботы в ответ.