Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Discipline" (2008)

Somethin' in the air is got me feeling like I want it 2nite
Ohhh, ohhh
Somethin' in the air is got me feeling like I want it 2nite

Close the door
Eternal lights
Make me feel wonderful and feel tonight
I like control
So let me right
If you're strong, hold up boy and forget the time

If you're curious, don't you wanna know
(Don't you wanna know, wanna know)
Justify your peek, my love can go
Somethin in the air tonight

I dont want to be alone
I need you to keep me warm
Baby reach out, touch me
Somethin' in the air is got me feeling like I, baby 2nite
But I feel this so so real
I want you to take me there
Baby reach out, touch me
Somethin' in the air is got me feeling like I want it 2nite

My body's here
I'm soakin' wet
I wanna give you somethin that you wont forget
Your appetite
You're so for me
Maybe you can never at all, just wait and see

If you're curious, don't you wanna know
(Don't you wanna know, wanna know)
Justify your peek, my love can go
Can't you feel it, somethin in the air tonight

I dont want to be alone
I need you to keep me warm
Baby reach out, touch me
Somethin' in the air is got me feeling like I, baby 2nite
But I feel this so so real
I want you to take me there
Baby reach out, touch me
Somethin' in the air is got me feeling like I want it 2nite

Boy, you're what I want, give it all you got
Please dont ever stop
Doin thang to me yeah, keep doin thing to me, yeah
Is this what you like
Dont make sense to fight, do it all night
Keep doin thang to me, yeah

This is what I want, we both know
That the time is so right (time is so right)
Boy I need, you so much
Please don't leave me alone (leave me alone)
Tonight

Dont leave me tonight
Dont leave me alone tonight
Dont leave me tonight
Somethin' in the air tonight

Oh, I dont want to be alone
I need you to keep me warm
Baby reach out, touch me
Somethin' in the air is got me feeling like I, baby 2nite
But I feel this so so real
I want you to take me there
Baby reach out, touch me
Somethin' in the air is got me feeling like I want it 2nite
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Discipline" (2008)
Дата: 29-07-2012T19:55 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1295 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Моей первой любовью была классическая музыка. В детском саду мы слушали Чайковского каждый день. Я бы с удовольствием поработал с Чайковским или Клодом Дебюсси.