Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Discipline" (2008)

AAAH U make me up and down through emotions
Like a rollercoaster
Spinnin like a ferris wheel
AAAh U turn me upside down with my feelin
And I know the reason
Baby your love is surreal
U make me go, you make me go, you make me go
make me go
U make me go, you make me go, you make me go
like a rollercoaster

There's a high level of Luv goin on
he feelings are just way too strong
The reason that u got me gone
Is baby cause u turn me on
With a bit of it more than a little Bit
I addicted every time get a hit of it
Cause Oh baby U take me so high
When I'm on Ur rollercoaster ride

I'm in and out of love
And it's all because
I can't make up my mind
I'm so confused
Don't know what to do
And it's cause of U

AAAH U make me up and down through emotions
Like a rollercoaster
Spinnin like a ferris wheel
AAAh U turn me upside down with my feelin
And I know the reason
Baby your love is surreal
U make me go, you make me go, you make me go
make me go
U make me go, you make me go, you make me go
like a rollercoaster

Boy you give me butterflies
So deep inside
Breaks me down when i look in those eyes
Takes me out way accross the sky
Baby boy I won't lie
Usually I'm not this Shy
U do it to me every time
I get on your rollercoaster ride

I'm in and out of love
And it's all because
I can't make up my mind
I'm so confused
Don't know what to do
And it's cause of U

AAAH U make me up and down through emotions
Like a rollercoaster
Spinnin like a ferris wheel
AAAh U turn me upside down with my feelin
And I know the reason
Baby your love is surreal
U make me go, you make me go, you make me go
make me go
U make me go, you make me go, you make me go
like a rollercoaster

Cause you make me go up and down
And around and around and
I can't take it
You make me go up and down
And around and around and
That's why boy I can't take it

'm in and out of love
And it's all because
I can't make up my mind
I'm so confused
Don't know what to do
And it's cause of U

AAAH U make me up and down through emotions
Like a rollercoaster
Spinnin like a ferris wheel
AAAh U turn me upside down with my feelin
And I know the reason
Baby your love is surreal
AAAH U make me up and down through emotions
Like a rollercoaster
Spinnin like a ferris wheel
AAAh U turn me upside down with my feelin
And I know the reason
Baby your love is surreal
U make me go, you make me go, you make me go
make me go
U make me go, you make me go, you make me go
like a rollercoaster
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Discipline" (2008)
Дата: 29-07-2012T19:53 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1093 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Когда тысячи фанатов кричат, приветствуя тебя, объясняясь в любви — при этом внутри тебя что-то сжимается от одиночества…