Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "20 Y.O." (2006)

spoken bridge:
roll it, stop
roll it, stop
roll it and drop
baby now rock it with me

oh baby, oh baby pop
follow my directions
you will be okay
roll with it roll with it stop
when you do it right
you'll see it on my face

gotta
1 let it drop
2 make it hot
3 don't you stop
'till you hit that spot tonight
let's go on let it rock
ready or not
come on baby ride on it
come on lay that vibe on it

chorus:
can i just roll withchu
out on the floor witchu
oh the sexy way you move
layin' it down
takin' it slow witchu
like when the flow is smooth
keepin' it inside the mood
layin' it down
love everything you do
wanna do it all night witchu
and truly go home with you
layin' it down
can i just roll withchu
out on the floor witchu
oh the sexy way you move
layin' it down

roll baby, roll with it drop
that extra little thing that you do
it drives me crazy
now roll with it, roll baby drop
doing different moves that keep driving me insane
close in 4 let it rock
5 on top
6 don't you stop
'till you hit the spot tonight
let's go and let it rock
ready or not
come on baby, ride on it
come on lay that vibe on it

chorus

spoken bridge

anytime we're dancin'
ain't no holdin' back
our bodies start to react
just let go and be free (i get the feelin)
when you're dancing close to me (keeping the rhythm)
i feel you all over me
you make me feel so right
when you're holding me tight
roll with it, wanna roll witchu
baby tonight

i wanna roll witchu
dance slow witchu
i wanna roll witchu
get low witchu
baby

chorus
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "20 Y.O." (2006)
Дата: 29-07-2012T11:08 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1145 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Не важно сколько тебе лет, но, если ты обладаешь даром и в чем-то понимаешь толк, к тебе должны прислушиваться.