Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)

Pull over
Let me do all the work

Chorus
My hands wrapped around
Stroking up and down
But nothing can compare to
The warmth of my mouth

I love every sound you make
When I'm down
Nothing can prepare you for
The Warmth of my

Verse 1
Mouth against your mouth
Getting you aroused
Whisper in your ear
I think I'll take it further south

Kissing on your neck
Rubbing on your leg
Slide a little further up
I feel you get erect

And now we're flesh against flesh
Breathing on your chest
So anxious to touch it
My mouth is getting wet

Just like the water from the shore
Let your rain pour
Baby brace yourself for

Chorus 2
My hands wrapped around
Stroking up and down (let's see how long you can last inside)
But nothing can compare to the warmth of my mouth

I love every sound you make
When I'm down (Just hear the water splash about)
But nothing can prepare you for
The warmth of my mouth

No place warmer than my mouth....

Bridge
Start off slow
Circles
Then deeper and deep it goes
Kisses so sensual
Tasteful
I love giving you a show

The warmth of my...

Do you like that?

Now it's my turn
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)
Дата: 28-07-2012T11:44 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1138 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
У тебя может быть величайший в мире талант, но если не будешь готовиться и работать по плану, всё пойдет прахом.