Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)

Feel like I'm going in circles
You're like a maze I can't get through
Should I go left?
Should I go right?
Should I let you stay for the night?
It's like a see-saw when it comes to your love
Boy when your up, this girl is down
And I just can't figure it out

Cause you know that I want you
And you know that I need you
Is that any way to be?
Just have your way with me
My body is cryin?
These tears can you wipe them?
Is that any way to be?
Just have your way with me

I'm going out with guys
That I don't wanna go
To places that I been before
(They pitching the same game)
Ha, boy it's a damn shame
(How I wish it was you)
Callin' me
(I want it to be you)
Holdin' me
(Boy it needs to be you)
Kissin' me

Cause it's like a see-saw
When it comes to your love
Boy when your up
This girl is down
And I just can't
Figure it out

Cause you know that I want you
And you know that I need you
Is that anyway to be?
Just have your way with me
My body is cryin and
These tears can you wipe them?
Is that anyway to be?
Just have your way with me

Listen

Have your way with me
Anytime or anywhere
However I don't care
Have your way with me
I'll be your everything tonight
Tonight

Cause you know that I want you
And you know that I need you
Is that anyway to be?
Just have your way with me
My body is cryin and
These tears can you wipe them?
Is that anyway to be?
Just have your way with me
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)
Дата: 28-07-2012T11:43 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 826 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
У тебя может быть величайший в мире талант, но если не будешь готовиться и работать по плану, всё пойдет прахом.