Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)

I feel like bumpin' to some old skool
I feel like dancin' all night with you
I feel like bumpin' to some old skool
I feel like dancin' all night with you

Baby time to set it off
We can bum, bump all night
Wanna get my freak on
D.J. keep the party hype

Do the Wop, Don't you stop
Or just smurf it left to right
We could bounce, skate & rock
Play that old skool I like

Verse 1
Ok, here we go
Take it back
Let's get it funky
(I'm a) R&B junkie
You know it babe
Groove me, on the floor
Like that
Music is bumpin'
(Ride it) Get all up on it

Oh, oh, oh, oh
Tell me can u keep it up
Oh, oh, oh, oh
'Til they kick us out the club
Oh, oh, oh, oh
Lookin' like you're having fun
You know how we do it's old skool love

Verse 2
Ew babe, remember that
Was the jam
DJ is scratchin?
(Go head just get it, get it)
I'm cabbage patchin?
Front, back, side to side
When you slide, so electric
Love how you wreck it

Oh, oh, oh, oh
Tell me can you keep it up
Oh, oh, oh, oh
'Til they kick us out the club
Oh, oh, oh, oh
Lookin' like you're having fun
You know how we do it's old skool love

I feel like bumpin' to some old skool
I feel like bumpin' to some old skool
I feel like bumpin' to some old skool
I feel like dancin'
It's time to set it off

Yeah
Ooooooh
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)
Дата: 28-07-2012T11:41 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 862 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Когда тысячи фанатов кричат, приветствуя тебя, объясняясь в любви — при этом внутри тебя что-то сжимается от одиночества…