Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "The Velvet Rope" (1997)

Nothing's gonna stop us
We can't be stopped

I know that it's not been easy
Trying to make it in this crazy world
People 'round you try to stop you
Stomp you saying that you don't belong

You must remember that
We were born with blood of kings and queens
And can't be stopped
Stay stronger my sister you can't be stopped
No, you can't be stopped

I know that sometimes
You get to feelin' I've given up on you
The pressure seems to, to defeat you
Beat you when you feel you can't go on

You must remember that
You were born with blood of kings and queens
And can't be stopped
Stay stronger my brother you can't be stopped
No, you can't be stopped

Don't ever let nobody tell you you ain't strong enough
Strong enough, don't let nobody tell you you ain't
Strong enough, don't let nobody tell you

You know that I will be right here
To remind you that we need
Togetherness, 'cause lost pride
Has no room, if you don't forget
Where you come from
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "The Velvet Rope" (1997)
Дата: 24-07-2012T18:01 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 856 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Земля, которую мы все разделяем, не просто скала, летящая сквозь космос, но живое, заботливое существо. Она заботится о нас; она заслуживает нашей заботы в ответ.