Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Janet Jackson" (1982)

How can I get you to notice that I want you
My heart's on fire with desire 'cause I love you
There's no time for waiting, begging, I would tell you
So there's no doubt, I'll spell it, come give it to me
Give it

Come give your love to me
Come give your love to me
Come give your love to me
Come give your love to me

You've turned the spark of my love into a raging flame
And now I need to convince you to feel the same
So don't you stay over there talkin' 'bout the way I feel
'cause, baby, talk is cheap, actions speaks louder than words

Hey baby love, just don't make me wait
For you, I'm so weak
You know I'll do anything it takes, so I beg you please
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Janet Jackson" (1982)
Дата: 21-07-2012T14:31 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1307 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Когда тысячи фанатов кричат, приветствуя тебя, объясняясь в любви — при этом внутри тебя что-то сжимается от одиночества…