Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)

I...cause I wanna sexplore you
I...put my hands up on you (babe)
I...wanna feel ur sexplosion
I.. and I'm gonna take you on a sexcapade

(Chorus)
I don't have to figure out
What you are all about
Just to turn you out...oh

Give it to you
Sexhibition
Never missing
What your wishing
I'll drive that ass crazy

It's so sensual
Incredible
Just let Damita Jo...oh

What your wishing
Sexhibition
If you listen
We'll be drippin?
I'll drop that ass

I...Feel the sexsation
I...Feel the pulse and vibration (babe)
I...Wanna little tastetation (babe)
I...No need for a sexplanation

There's nothing worse than a man out of touch
Let's fix this distance now between the two of us
So tempting
But you never knew I wanted you so much
So much

Relax
It's just sex
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)
Дата: 28-07-2012T11:35 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1371 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Ложь бегает спринты, но правда бегает марафоны.