Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "All for You" (2001)

Took myself on to the doctor wasn't feeling fine
I had a fever 104
Oh that blew my mind
Must be I had enough
'Bout to explode from the gossip i said
Thought my friend had my back
Just to stab oh yeah
Hurts so bad when I talk
Wanna take something
Numb the pain I know it ain't right
Come face to face with her
Gotta tell her how I feel inside

Ooh hoo you ain't right
Ooh hoo sick and tired
Yeah yeah yeah yeah

The doctor said he'd give me something
And I'd be alright
I still feel queezy, feel uneasy
No more drugs for me
Friendships I cherish oh
Let very few in the circle I said
These walls I don't let down
Not very easily
Some friends you grow old with
And they'll be there 'til the very end
I do believe that
But not with her like I thought
Let her in and I'll get stabbed again

Ooh hoo you ain't right
Ooh hoo sick and tired
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "All for You" (2001)
Дата: 26-07-2012T22:20 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1326 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
У тебя может быть величайший в мире талант, но если не будешь готовиться и работать по плану, всё пойдет прахом.