Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "janet." (1993)

Love Sensual physical love
Is waiting here for you
Will you unleash my desire?

These are the hands that'll touch you
These are the lips that'll kiss you
These are the arms that'll hold you
So come get this body that loves you
Oh how my heart does miss you

Love
Stroke me so gently my love
I love it when you mmmmm...
Will you unleash my desire?

Baby my heart's achin
My body longs for you
Candlelight and wine are waiting
Create the mood for

Love
Sensual physical love
Is waiting here for you
Will you unleash my desire?

As I behold you with my eyes
They'll undress you and you'll undress me too
I want to feel you move inside me
Oh how I long for your

Love
Sensual physical love
Is waiting here for you-hoo-hoo
Will you unleash my desire?

Love
Stroke me so gently my love
I love it when you mmmmmm
Will you release my desire?

Undress me
Slowly
(these are the hands that'll touch you)
I want to kiss you all over
Is that okay?
(these are the lips that'll kiss you)
We embrace...
Skin to skin
(these are the arms that'll hold you)
Hold me
Oh baby
My body's arched for you
(come get this body that loves you)
Come here
I've missed you so much
I forgot how good it could feel
(oh how my heart does miss you)
Please make love to me
(come get the body that loves you)
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "janet." (1993)
Дата: 23-07-2012T21:40 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1219 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
У тебя может быть величайший в мире талант, но если не будешь готовиться и работать по плану, всё пойдет прахом.