Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "janet." (1993)

You got me singin...

Because of love
I know you better
Because of love
We are together
Because of love
You have my heart
Because of love
We'll never part

When I first met you
I knew that
life would never be the same

And I knew
That you felt it too
Never feel alone again boy
Cause your love makes me feel so secure
You got me singin

I don't care what people say
You're the one that brings me so much joy
When I look
At your smiling eyes my heart wants to dance boy

There's only you
On my mind
and
I never want to leave your side
It feels right
So let's stay together
Never feel alone again boy
Cause your love makes me feel so secure
You got me singin

It's cause of love
We've shared great memories
The way you make me feel (weee oooh)
It's cause of love
I feel so high
I don't need nobody else
Because of love
Because of love...
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "janet." (1993)
Дата: 23-07-2012T21:36 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1491 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Когда тысячи фанатов кричат, приветствуя тебя, объясняясь в любви — при этом внутри тебя что-то сжимается от одиночества…