Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "janet." (1993)

What'll I do
For satisfaction
Honey who'll take
Care of me now
If you leave
I can't make it
Darlin please
Don't you put me down
Cause what'll I do
For satisfaction
If you take
Away your heart
What'll I do
For satisfaction
When that funny
Funny feelin's gone
Oh what'll I do

I can't take no more
Of missin you
I don't know just what
I'm gonna do
How can I
Love another
You don't know just what you mean to me

What'll I do
For satisfaction
If you take away
Away your heart
What'll I do
For satisfaction
When my nights start to gettin long

Oh no no
Boy I love ya
Wanna hold ya

Your love's strong
That's no lie
And I hate
I hate to put it down
But if you
If you leave me now
You won't want
Want me hangin around

Cause what'll I do
For satisfaction
If you take away
Away your heart
What'll I do
For satisfaction
When that funny
Funny feelin's gone
Oh I need you now

What'll I do baby
What'll I do baby
What'll I do baby
What'll I do baby
Say na na na
Whoo!
Ooh

Hey hey hey
That's what I say
Hey hey hey
That's what I say
What'll I do...
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "janet." (1993)
Дата: 23-07-2012T21:31 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1827 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Моей первой любовью была классическая музыка. В детском саду мы слушали Чайковского каждый день. Я бы с удовольствием поработал с Чайковским или Клодом Дебюсси.