Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814"

Children are called the future of an adult world
They are born with spirits so innocent
Til we teach them how to hate
Add to the world's confusion
We teach our kids rules
That we don't adhere to ourselves
Right or wrong
What example can they take
The people we learn from
Forge the ideas we become

Living in a world they didn't make
Living in a world that's filled with hate
Living in a world where grown-ups break the rules
Living in a world they didn't make
Paying for a lot of adult mistakes
How much of this madness can they take
Our children

Children grow to become our young adults
Problems of the world
They must learn how to confront
Doing drugs and joining gangs to rebel
Colors show they belong
To the social override
Cause they're living in a space
They feel out of place

Living in a world they didn't make
Living in a world that's filled with hate
Living in a world where grown-ups break the rules
Living in a world they didn't make
Paying for a lot of adult mistakes
How much of this madness can they take
Our children
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814"
Дата: 22-07-2012T12:04 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1945 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Моей первой любовью была классическая музыка. В детском саду мы слушали Чайковского каждый день. Я бы с удовольствием поработал с Чайковским или Клодом Дебюсси.