Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Control" (1986)

Il me plait d'etre là avec tu.
Je ne sais pas ou… ou le temps s'est enfui.
Oh je t'aime mon chéri.

Funny how time flies when you're having fun
Ooh baby
Funny how time flies when you're having fun (fun)
Oh baby

I don't know where it all went
Time passed us by
Just when it seemed the fun began
Ooh

Funny how time flies when you're having fun, please stay
Funny how time flies (please stay) when you're having fun, mmm

But time never ends
Let's find the time
To get together once again, someday soon

Funny how time flies when you're having fun, mmm, yeah, hoo
Funny how time flies when you're having fun (fun)

Don't you ever leave
(Funny how time flies when you're having fun)
Don't you ever go
Say you love me so
(Funny how time flies when you're having fun)
Mmm

Funny how time flies when you're having fun
When you're having fun, yeah, hmhmm
Funny how time flies when you're having fun (fun)

Je ne sais pas ou le temps s'est enfui.
Il me plait d'etre là avec tu.

I really don't know where all the time went
I really have to go
Stop, stop
Oh I really have to go
Oh, I really have to go
One more time?

Oh je t'aime mon cheri.
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Control" (1986)
Дата: 22-07-2012T11:31 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1401 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Моей первой любовью была классическая музыка. В детском саду мы слушали Чайковского каждый день. Я бы с удовольствием поработал с Чайковским или Клодом Дебюсси.