Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Control" (1986)

Cha
No no
No no no no no
Ooh baby

I've got his picture
It's on my dresser
Right next to my bed
He doesn't know me
But I sure know him
I can't get him out of my head, no

(Talk to him)
No no
I haven't even tried

He doesn't even know that I'm alive, no
He doesn't even know that I'm alive

I got his number
I call him up, hehe
Just to hear him say "Hello"
And when he answers
I always hang up
Ooh, that boy scares me so, woah

(Talk to him)
No no I haven't even tried

He doesn't even know that I'm alive
(He doesn't know that I'm alive)
He doesn't even know that I'm alive
No-oh
No no no no
Oohhh yeah
No no yeah

Someday I'll find the nerve
To talk to him and stop acting so preserved
I told myself "Girl you gotta change"
'Cause nothing ventured is nothing gained
No-oh woah

Late last evening
I dropped on by
Just to see if he was home
And when he opened the door
I could have died
There we were all alone
(Talk to him)
I said "Excuse me I thought my friend lived here"

Well he doesn't even know that I'm alive
(He doesn't know that I'm alive)
He doesn't even know that I'm alive
He doesn't even know that I'm alive
(He doesn't know that I'm alive)
He doesn't even know
(He doesn't know)
Ooh
I'm alive

No no, no no
No
No no, no no
Ah!
No no, no no
Ooh ooh yeah, no woah
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Control" (1986)
Дата: 22-07-2012T11:30 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 2040 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
У тебя может быть величайший в мире талант, но если не будешь готовиться и работать по плану, всё пойдет прахом.