Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Control" (1986)

You can be mine
You can be mine
You can be mine
You can be mine

Hey baby
I like your style
I like to hang around
If your good, the pleasure's mine
I like to
You be mine

You can be mine
Ain't that good?
You can be mine
You can be mine
You can be mine
Wish you would
You can be mine
You can be mine

Not in front
Never behind
Always just right on time
Always thinkin' man with a mind
Ready to please me
That's my type

You can be mine
You're so good?
You can be mine
You can be mine
You can be mine
Wish you would
You can be mine
You can be mine

You can be mine
Make a move
You can be mine
You can be mine
You can be mine
I really wish you would
You can be mine
You can be mine
Watcha gonna do?

Better get on your job,
time to go to work,
if you want to be mine
Better get on your job,
time to make me happy,
if you want to be mine

Clap your hands, uh!
Be mine

You can be mine
You're so good
You can be mine
You can be mine
You can be mine
I really wish you would
You can be mine
Be mine

You can be mine
Make a move
You can be mine
Should be mine
You can be mine
Yeah yeah
You can be mine
Should be my baby

Jellybean
Jellybean
Jellybean
Jellybean

Aaow!
Ah!
I can't believe this
Just look what he's doing to be mine
Haha, you get a kick out of it

Baby you can be mine
You can be mine

Fellas help me out
That's good
Can I hear that line one more time?
Woo!
Yeah!
Hey!
Hey!
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Control" (1986)
Дата: 22-07-2012T11:26 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1719 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Ложь бегает спринты, но правда бегает марафоны.