Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Dream Street" (1984)

I've got my eyes on you
You're playin with peek-a-boo
And it's so exciting
There's such a chemistry between you and me
So there's no use fighting
Don't say, "It's so good J"
Just give your heart away
'Cause I'll find the words to say...

If it takes all night
If it takes all night, honey
Gonna make you mine
If it takes all night
Gotta find a way
To get inside your heart tonight
I'll make the lovin' right
If it takes all night

I hear what people say
Love's just a game you play
For the competition
Even some friends of mine
Say that I'm wastin' time
But my heart won't listen
I know they want you too
They say I won't get through
But it will be me and you

I know my lover when I see him in disguise
And I won't give up 'til I see that fire in your eyes
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Dream Street" (1984)
Дата: 21-07-2012T15:16 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1289 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Но это моя судьба — восполнять недостаток Детства, которого я не знал.