Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Dream Street" (1984)

Why do you have me runnin' every night and day?
We make good lovin' and now you tell me I can't stay
I live alone and I need someone to come home to
I hope and pray that someday that it will be you

All I wanna do is give, baby, all my love to you
Ever since we've been alone
I just can't stop thinkin' of, of you
Nothing could change my mind
'Cause I love the way you hold me tight
It was my very first time
Your security, I need it every night

Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do
Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do

Don't waste your time tellin' me not to come around
Your love for me is the only one that I have found
Don't try to hide and ignore me, drive me crazy
'Cause I'm for sure you're my first love and I'm your lady

You're tryin' to change my mind and
It's not the way I planned it to be
And it's been a very long time since
You held me close, I need you desperately

Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do
Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do

Nothin' will change my mind
'Cause I love the way you hold me tight
And it was my very first time Your security...

Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do
Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do
Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do
Gonna give all my love to you, baby, that's what I'm gonna do
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Dream Street" (1984)
Дата: 21-07-2012T15:15 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1529 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Ложь бегает спринты, но правда бегает марафоны.