Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Dream Street" (1984)

So sad, but there's nothin' that I can do
Things are so bad, forget every word I've spoken to you
Love is when it touches you down inside
Why really are you lookin' for somewhere to hide

You've gotta hold back the tears
Soon you will discover maybe there could be someone who cares for you
You've gotta hold back the tears
Don't have to say never, love will come to those who are prepared

Time will never be on your side
Listen, could be your only chance to survive
This love is waiting to call you home
Don't read you'll ever be on your own

To give it back
This is all you're ever gonna be
Well, is it all worth while
There's so much that I want you to see
It could be all worth while
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Dream Street" (1984)
Дата: 21-07-2012T15:14 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1298 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Самый лучший способ научиться — это смотреть на то, как работает мастер.