Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Janet Jackson" (1982)

You know that you'll never find
A love as true as mine
Our love is a one of a kind
Boy, why waste your time

Foul play never brought you down
You took your love on a rebound
Been no angles, just straight ahead
'Cause you know where my heart is

So don't turn me away
I know that we can make it
I beg you to stay
Give our love a try 'cause you know...

You shake me up, but you can't bring me down
This school girl crush, you can't push around
So set your game on the right track
'Cause once you leave, it's hard to get back

You know it, now show it, you know it
It's a one of a kind love
Boy, why waste your time
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Janet Jackson" (1982)
Дата: 21-07-2012T14:10 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 2034 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Самый лучший способ научиться — это смотреть на то, как работает мастер.