Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)

CHORUS: (2x)
We go deep
And we don't get no sleep
Cause we be up all night
Until the early light

I'm feelin fine cuz I'm dyin to be out tonight
I'm startin out makin sure I look fine tonight

Call Rene and Boo
Gotta meet them soon
Tell T to call Shawn
I'll be there at 1

When we show up
All the guys at the club
Tryin get our backs
We look good in black

CHORUS (2x)

I'm feelin high cuz I'm outta control tonight
(feelin high don't wanna stop)
He's got me movin DJ groovin and I feel way right
(groovin I don't wanna stop)

Ooh I'm gettin freaked from behind
I don't even mind
Cuz he's lookin damn fine
I'll make him mine in time

Gotta take him home
When I get him all alone
I'll make him scream and moan
He won't wanna stop

CHORUS (4x)

I'm feelin high tonight
Outta control tonight
I'm feelin high tonight
I feel high
Yeah

CHORUS (8x)

We go deep
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)
Дата: 31-07-2012T21:04 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1738 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
А если ты неуверен в себе, ничего хорошего никогда не получится. Ведь если ты в себя не веришь, кто же поверит?