Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)

There are times
When I look above
And beyond
There are times when I feel your love
Around me baby
I'll never forget my baby
(I'll never forget you)

There are times when I look above and beyond
There are times when I feel your love around me baby
I'll never forget my baby

When I feel that I don't belong
Draw my strength
From the words when you said
Hey it's about you baby
Look deeper inside you baby

BRIDGE
Dream about us together again
What I want us together again baby
I know we'll be together again cuz

CHORUS:
Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me

(together again, ooh)
Good times we'll share again
(together again, ooh)
Makes me wanna dance
(together again, ooh)
Say it loud and proud
(together again, ooh)
All my love's for you

Always been a true angel to me
Now above
I can't wait for you to wrap your wings around me baby
Oooh wrap them around me baby

Sometimes hear you whisperin
No more pain
No worries will you ever see now baby
I'm so happy for my baby

BRIDGE

CHORUS

(together again, ooh)
Good times we'll share again
(together again, ooh)
Ooh it makes me wanna dance
(together again, ooh)
Say it loud and proud
(together again, ooh)
All my love's for you

There are times when I look above and beyond
There are times when I feel you smile upon me baby
I'll never forget my baby

What I'd give just to hold you close
As on earth
In heaven we will be together baby
Together again my baby

CHORUS (2x)
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)
Дата: 31-07-2012T21:03 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1856 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Моей первой любовью была классическая музыка. В детском саду мы слушали Чайковского каждый день. Я бы с удовольствием поработал с Чайковским или Клодом Дебюсси.