Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)

Shot like an arrow going through my heart
That's the pain I feel
I feel whenever we're apart
Not to say that I'm in love with you
But who's to say that I'm not
I just know that it feels wrong,
When I'm away too long
It makes my body hot
So let me tell ya baby

I'll tell your mama
I'll tell your friends
I'll tell anyone whose heart can comprehend
Send it in a letter baby
Tell you on the phone
I'm not the kinda girl
Who likes to be alone
I miss ya much (boy-oh-I miss you much)
I really miss you much (M-I-S-S you much)
I miss ya much (boy-oh-I miss you much)
Baby I really miss you much (M-I-S-S you much)

I'm rushing home
Just as soon as I can
I'm rushing home to see
Your smiling face
And feel your warm embrace
It makes f-feel so g-g-g good
So I'll tell you baby

I'll tell your mama
I'll tell your friends
I'll tell anyone whose heart can comprehend
Send it in a letter baby
Tell you on the phone
I'm not the kinda girl
Who likes to be alone
I miss ya much (boy-oh-I miss you much)
I really miss you much (M-I-S-S you much)
I miss ya much (boy-oh-I miss you much)
Baby I really miss you much (M-I-S-S you much)

I miss you much
I really really miss you much
I miss you much
I'm not ashamed to tell the world
I miss you

I'll tell your mama
I'll tell your friends
I'll tell anyone whose heart can comprehend
Send it in a letter baby
Tell you on the phone
I'm not the kinda girl
Who likes to be alone
I miss ya much (boy-oh-I miss you much)
I really miss you much (M-I-S-S you much)
I miss ya much (boy-oh-I miss you much)
Baby I really miss you much (M-I-S-S you much)
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)
Дата: 31-07-2012T20:49 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1578 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Моей первой любовью была классическая музыка. В детском саду мы слушали Чайковского каждый день. Я бы с удовольствием поработал с Чайковским или Клодом Дебюсси.