Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)

You tell me you love me
You tell me you care
But when I'm around you
It's like I'm not there
I need a reminder
Something can see
Something on my finger
Shining so brightly

Don't you know
Diamonds are a girls' best friend
When you go
They stay with me until the end
Don't you know
Diamonds are a girls' best - best friend
When you go
They stay with me until the end

Don't want your money
Don't want your key
Diamonds
Love don't come for free
Don't want your money
Don't want your key
Diamonds
Love don't come for free

You sent me some roses
But roses do die
You gave me some candy
It melted - nice try
I'm not that demanding
I have simple taste
I just want a token
That can't go to waste
Diamonds

Don't you know
Diamonds are a girls' best friend
When you go
They stay with me until the end
Don't you know
Diamonds are a girls' best - best friend
When you go
They stay with me until the end
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Number Ones" (2009)
Дата: 31-07-2012T20:48 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1715 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Самый лучший способ научиться — это смотреть на то, как работает мастер.