Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "20 Y.O." (2006)

Written by Janet Jackson, James Harris III, Terry Lewis, Bobby Ross Avila and
Issiah J. Avila

Wake up 7 am
Bout time we do it again
Sushine today
I better make plans
Cause it rained yesterday
But that was ok
Cant complain
I love it either way

Living everyday like it's my last
I refuse to be stuck in the past
People actin like machines
Cause they're scared to live their dreams
No not me

I just enjoy and celebrate
Enjoy the love we make
Enjoy, appreciate
Enjoy
Just keep on doing it
'Til my hearts content
And enjoy when someone smiles
Enjoy
So just enjoy the simple things
Enjoy the day life brings
Enjoy the song love sings
Enjoy
Just keep on doing it
'Til your hearts content
And enjoy the gift of life
Enjoy

If you wanna find the paradise
Do it now never too late to try
Lose your inhibitions
Let your inspiration set you free

And just enjoy and celebrate
Enjoy the love we make
Enjoy, appreciate
Enjoy
Just keep on doing it
'Til my hearts content
And enjoy when someone smiles
Enjoy
So let's enjoy the simple things
Enjoy the day life brings
Enjoy the song love sings
Enjoy
Just keep on doing it
'Til your hearts content
And enjoy the gift of life
Enjoy

And the people say

Enjoy la la la la la (Repeat)

I just enjoy and celebrate
Enjoy the love we make
Enjoy, appreciate
Enjoy
Just keep on doing it
'Til my hearts content
And enjoy when someone smiles
Enjoy
So just enjoy the simple things
Enjoy the day life brings
Enjoy the song love sings
Enjoy
Just keep on doing it
'Til your hearts content
And enjoy the gift of life
Enjoy

Enjoy la la la la la (Repeat)
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "20 Y.O." (2006)
Дата: 29-07-2012T11:04 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1428 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
У тебя может быть величайший в мире талант, но если не будешь готовиться и работать по плану, всё пойдет прахом.