Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)

I gotta take, I wanna do all the day through slow love
Ooh
Uh uh
Uh uh

You are all of me
And all that you're showing me
Is so beyond belief
I'm living a dream

Baby, take it to another level tonight
Express our lovin' in the music
Baby don't you realize that this is the time
That I am yours and you will be all mine

Chorus
Oh I wanna tell you all I wanna do do is
(Uh uh)
huh huh all the day through and
(Uh uh)
Slo slo loving undercover
Take it up, nice and slow

Oh I wanna tell you all I wanna do do is
(Uh uh)
huh huh all the day through and
(Uh uh)
Slow slow loving undercover
Take it up, nice and slow

Verse 2
Freeze this moment please
Don't wanna get it out of my head
Can't control the heat
When our bodies meet
Baby, take it to another level tonight
So excited I'm beyond control
Baby don't you realize that this is the time
Didn't you know it
Didn't you know it
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)
Дата: 28-07-2012T11:46 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1380 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
А если ты неуверен в себе, ничего хорошего никогда не получится. Ведь если ты в себя не веришь, кто же поверит?