Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)

Come into this sacred and erotic dream
It's a world I know you wanna share
Baby, let's indulge in things that set our bodies free
Promise me that you will meet me there

What better way then to wind down
On streets paved in harmony
I like the sexy sounds
From the DJ

Island in the sun
Just you and I will go
Ride into the wave like echo
When I hear that song
I wanna be with you
Headed for the nightlife echo

Verse 2:
Close my eyes and there you are in front of me
Takin' me to where I wanna go
Baby, from my little shop of curiosities
Boy I'll show you all you need to know
Come on baby

What a better way
Then to wind down
On the streets paved in harmony
I like the sexy sounds
From the DJ
Damn I think he's spinning this one for me

Island in the sun
Just you and I will go
Ride into the wave like echo
When I hear that song
I wanna be with you
Headed for the nightlife echo

What a better way
Then to wind down
On streets paved in harmony
I like the sexy sounds
From the DJ
Damn I think he's spinning this one for me
(This ones for me)

Island in the sun
Just you and I will go
Ride into the wave like echo
When I hear that song I wanna be with you
Headed for the nightlife echo

Island life sunshine and paradise
All night I wanna give it to you
Island life sunshine and paradise
Every night I'm gonna give it to you
(Gimme the high life)
Island life sunshine and paradise
All night I wanna give it to you
(Gimme the good life)
Island life sunshine and paradise
Every night I'm gonna give it to you
(Gimme the high life)
(Gimme the good life)
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "Damita Jo" (2004)
Дата: 28-07-2012T11:39 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1372 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Ложь бегает спринты, но правда бегает марафоны.