Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "All for You" (2001)

Oh how can it be true
God's gift me and you
And I won't take it for granted
My love for you is strong
With his can't go wrong
And I can't believe this feeling

I don't know
So confused
What to do
How bout you
Please don't pull away from me
I don't know
So confused
What to do
Feelin you
And in the end you ask me

(Chorus)
feels so right lovin you
feels so right touchin you

touch think wihs love
accept this love
Accepting you as you are
Believe in this love
And we will rise above
Think and think til the end yeah

I don't know
So confused
What to do
How bout you
Please don't pull away from me
I don't know
So confused
What to do
Feelin you
And in the end you ask me

Feels so right lovin you
Feels so right touchin you
Feels so right holding you
Feels so right kissing

That I gotta believe

I don't know
So confused
What to do
How bout you
Please don't pull away from me
I don't know
So confused
What to do
Feelin you
And in the end you ask me

Feels so right lovin you
Feels so right touchin you
Feels so right holding you
Feels so right kissing you
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "All for You" (2001)
Дата: 26-07-2012T22:28 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1272 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Если ты приходишь в этот мир, уверенный, что тебя любят, и уходишь, уверенный в том же, все, что случится в промежутке, не так важно.