Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "All for You" (2001)

Come on get up

Come on get up baby
Before you make me change my mind
Come on get up baby
So we can dance all through the night

I feel so free
Could it be
The way you're loving with me
Between the sheets
My mind was telling me
Now I see
The single life's for me

Never thought I'd be
This crazy for you baby
Gotta spell on me
It's who doo
Aw come and get me off
The way your body moves
It drives me damn baby
Now what I wanna see
Is you shake that ass for me so

Come on get up baby
Before you make me change my mind
Come on get up baby
So we can dance all through the night

I feel alive and this smile
Because you're on my mind
All the time
Sexually you please
Mentally
I like your style

Never thought I'd be
This crazy for you baby
Gotta spell on me
It's who doo
Aw come and get me off
The way your body moves
It drives me damn baby
Now what I wanna see
Is you shake that ass for me so

Come on get up baby
Before you make me change my mind
Come on get up baby
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "All for You" (2001)
Дата: 26-07-2012T22:21 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1462 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Но это моя судьба — восполнять недостаток Детства, которого я не знал.