Главная » Тексты » Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "The Velvet Rope" (1997)

How could it be that you know me
My deepest fears my fantasies
Confide in you what no one knows
But it feels so real

(when I close my eyes)
I can see your face
(when I lick my lips)
I can taste your smile
(when I see your name)
My heart starts to race
(if I can't read your thoughts)
Then I feel empty
(when I close my eyes)
I feel empty
(when I close my eyes)
I feel empty
(when I close my eyes)
Whoa I feel empty
(when I close my eyes)

Is this a new way to love
Never face to face is it enough?
Does it really count or am I a fool?
So tell me please, am I wasting my time?

Your phrases
Descriptive
And through the textured words

With beauty
You post it
And use such colored verbs
We've never met
Ooh

I'm rushin home to turn you on
Sometimes you're there sometimes you're gone
Wait for hours for your return
So tell me please, am I wasting my time?

Your phrases
Descriptive
And through the textured words

With beauty
You post it
And use such colored verbs

So tell me you think that maybe we've gone insane?
To find a, a lover and through the words of pain
We've never met
Ooh

When I lick my lips
I can taste your smile
My heart starts to race
I can taste your smile

(when I close my eyes)
(when I close my eyes)
(when I close my eyes)
(when I close my eyes)

Damn, Disconnected
Джанет Джексон - сестра Майкла Джексона » Альбом "The Velvet Rope" (1997)
Дата: 24-07-2012T17:55 | рейтинг 0.0 (0) | просмотров 1396 | комментарии 0 | Добавил:
Похожие материалы

Не найдены

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Категории
Биография и интересные факты [0]
Джанет Джексон
Дискография Джанет Джексон [12]
Альбом "Janet Jackson" (1982) [8]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson" (1982)
Альбом "Dream Street" (1984) [9]
Альбом Джанет Джексон "Dream Street" (1984)
Альбом "Control" (1986) [9]
Альбом Джанет Джексон "Control" (1986)
Альбом "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" [12]
Альбом Джанет Джексон "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989)
Альбом "janet." (1993) [14]
Альбом Джанет Джексон "janet." (1993)
Альбом "Design Of A Decade" (1986-96) [16]
Альбом Джанет Джексон "Design Of A Decade" (1986-96)
Альбом "The Velvet Rope" (1997) [16]
Альбом Джанет Джексон "The Velvet Rope" (1997)
Альбом "All for You" (2001) [20]
Альбом Джанет Джексон "All for You" (2001)
Альбом "Damita Jo" (2004) [22]
Альбом Джанет Джексон "Damita Jo" (2004)
Альбом "20 Y.O." (2006) [18]
Альбом Джанет Джексон "20 Y.O." (2006)
Альбом "Discipline" (2008) [22]
Альбом Джанет Джексон "Discipline" (2008)
Альбом "Number Ones" (2009) [34]
Альбом Джанет Джексон
Видеопроект от участников
Мини-чат
500
Цитаты Майкла Джекосона
Но это моя судьба — восполнять недостаток Детства, которого я не знал.